Bar

Náš bar sice nenabízí vysokou gastronomii, ale zato kvalitně a správně připravené ty nejzákladnější nápoje, které člověk v baru dobrého klubu očekává.

Káva je základ

Kávu připravujeme ze zrna značky Filicori Zecchini GRAN CREMA FORTE. Je to silná káva vhodná pro milovníky italského espressa, s plnou chutí a silnou vůní. Skvělý start do nového dne i při posezení s přáteli. Káva i kávovar jsou certifikovány Institutem pro italské espresso (Instituto Nazionale Espresso Italiano). Ačkoliv nejsme specializovanou kavárnou, naši barmani vám dokáží připravit nejen kvalitní espresso, ale i cappuccino, latte macchiato či espresso macchiato s veškerým servisem, který k italské kávě patří.

 

A dobré pivo je vše!

Všechna piva čepujeme klasickým způsobem, na hladinku, přes tradiční výčepní kohout „Nostalgie“. Piva se vyznačují lahodnou mokrou pěnou a pivo pak krásně na sklenici kroužkuje. Není také problém si nechat u obsluhy nechat načepovat šnyt nebo mlíko.
O naše piva je také pečlivě postaráno – pravidelnou sanitaci a servis nám zajišťuje sanitační technik pečující o nejvyhlášenější pivnice v Brně.

V naší nabídce máme momentálně tyto značky:

Alterna

  • 10° Chotěboř - je pivo vyráběné tradiční českou recepturou, vařené dvourmutovým způsobem, kvašené v otevřených kádích a dokvášené v ležáckých tancích po dobu minimálně 30 dní. Světlé výčepní pivo je lahodné chuti s jemnou chmelovou hořkostí a chmelovým aroma. Patrně nejlepší desítka na trhu!
  • 11° Páter -  pivo je pojmenované podle pátera Vincence Ševčíka, jednoho ze zakladatelů Rolnické akciové společnosti pivovarní a sladovní v Černé Hoře v r. 1896. Vyznačuje se vyrovnanou chutí a vynikající pěnivostí.
  • 11° Primátor nefiltrované - jedná se o spodně kvašené pivo vyrobené klasickou technologii z českých surovin. Je vařeno dvourmutovým způsobem z moravského ječného sladu a dvou druhů žateckého chmele. Originální vůně moravského sladu a aroma žateckého chmele dodaly pivu střední plnost. Nezaměnitelnou lahodnou chuť a vůni dává pivu český slad vyrobený z moravského jarního ječmene. 
  • 12° Poutník – čirý ležák zlaté barvy s bílou, jemnou, trvanlivou a kroužkující pěnou. Vůni má spíše chmelově kořenitou a slad se schovává v pozadí. V chuti prvně vystoupí na ležák vyšší chmelová hořkost, kterou vystřídá příjemná sladovost a v doznívání je Poutník zase spíše hořký. Opravdu povedený, silněji chmelený a pitelný ležák.
  • PRIMÁTOR WEIZENBIER - je svrchně kvašené, světlé, pšeničné, nefiltrované kvasnicové pivo. Vyznačuje se silnou intenzitou chuti, v níž převládá osvěžující pšenice s nádechem banánu, a příjemnou hřebíčkovou vůní typickou pro piva tohoto typu. Má silný říz, střední plnost a charakteristická je i lehká hořkost jemného žateckého chmele.

A2 Stage:

  • 10° Kout – Koutské pivo je tradiční, poctivě vařené české pivo. Neobsahuje žádné náhražky sladu, je bez pasterizace a v žádném případě uměle dosycované.
  • 11°Polička – specifická nasládlost je diametrálně odlišná od všech jiných piv s podobnou charakteristikou.  V ústech se projevuje jemně chlebovou, vyváženou, nasládlou chutí s decentně hořkým zakončením.
  • 12° Poutník – prověřená klasika

Ostatní nabídka alko i nealko nápojů je standardní a odpovídá cenou i kvalitou baru hudebního klubu.


Kuchyně:

K jídlu nabízíme jen jednoduché občerstvení. Na grilu připravené čerstvé Panini (Klasik, Caprese, Prosciutto) či toast.

Ze studené kuchyně nabízíme nakládaný hermelí, utopenec či tvarůžkový chléb